Monday, January 15, 2018

Suvakkihuorat tulittavat puskista ja kantojen takaa jutikkamedian pekka ervasti tapaan yrittäen toimia ns. journalistina toimintansa lähinnä muistuttaessa lähinnä säälittävää ryssäläistä runkkaajaa saunan ikkunan takana

Laura Huhtasaari tv-esiintymisissä ja muissa julkisuuden tilaisuuksissa on havaittu: Suvakkihuorat tulittavat puskista ja kantojen takaa jutikkamedian pekka ervasti tapaan yrittäen toimia ns. "journalistina" toimintansa lähinnä muistuttaessa lähinnä säälittävää ryssäläistä runkkaajaa saunan ikkunan takana.

Laura Huhtasaari presidentiksi 2018
http://presidentinvaalit-2018.blogspot.fi

Uskonrauha ja jumalanpilkka on nyt vain ryssäläisbryssäläisten pelinappula kuten Jeesuksenkin aikaan! Arpa on heitetty. Katsotaan kenen "Jeesuksen" purppuraviitasta seuraavaksi annetaan sotilaiden pelata "kansankiihottajarikollisen" roikkuessa ristillä?

Monet suvakkihuorat suorastaan tihkuvat itsepetosta "rasismi"-väitteillään. Heille kaikille vastauksena:
Mikäli olisit väitteesi mukainen et hyväksyisi maahamme rasistien maahantuloa ja heidän suojeluaan rikoksiltaan mm pikkulasten raiskauksilta. Olet tyypillinen suvakkivalehtelija joka ei tunnista edes valheitaan. 

E-Afrikassakin maahantulijat leimattiin rasisteiksi, nyt on asiat käännetty nurinpäin. 

Lisää aiheesta miksi Laura Huhtasaari presidentiksi http://yhdenvertaisuudesta.blogspot.fi


Seppo Lehto historioitsija Tampereen yliopistoBurmassa on opittu toimimaan matu- ja islaminvaasioita vastaan järkiperäisesti:

------------------------------
Puskasta ampuvat erilaiset suvakkihuorat saakoon sitä kaipaamiensa islamistiterroristien arkea happona naamalleen ymv:aa raajat auki toimintaansa.
https://puskasta-ampujat.blogspot.fi
-----------------------------------------

No comments:

Post a Comment