Monday, January 15, 2018

Suvakkihuorat tulittavat puskista ja kantojen takaa jutikkamedian pekka ervasti tapaan yrittäen toimia ns. journalistina toimintansa lähinnä muistuttaessa lähinnä säälittävää ryssäläistä runkkaajaa saunan ikkunan takana

Laura Huhtasaari tv-esiintymisissä ja muissa julkisuuden tilaisuuksissa on havaittu: Suvakkihuorat tulittavat puskista ja kantojen takaa jutikkamedian pekka ervasti tapaan yrittäen toimia ns. "journalistina" toimintansa lähinnä muistuttaessa lähinnä säälittävää ryssäläistä runkkaajaa saunan ikkunan takana.

Laura Huhtasaari presidentiksi 2018
http://presidentinvaalit-2018.blogspot.fi

Uskonrauha ja jumalanpilkka on nyt vain ryssäläisbryssäläisten pelinappula kuten Jeesuksenkin aikaan! Arpa on heitetty. Katsotaan kenen "Jeesuksen" purppuraviitasta seuraavaksi annetaan sotilaiden pelata "kansankiihottajarikollisen" roikkuessa ristillä?

Monet suvakkihuorat suorastaan tihkuvat itsepetosta "rasismi"-väitteillään. Heille kaikille vastauksena:
Mikäli olisit väitteesi mukainen et hyväksyisi maahamme rasistien maahantuloa ja heidän suojeluaan rikoksiltaan mm pikkulasten raiskauksilta. Olet tyypillinen suvakkivalehtelija joka ei tunnista edes valheitaan. 

E-Afrikassakin maahantulijat leimattiin rasisteiksi, nyt on asiat käännetty nurinpäin. 

Lisää aiheesta miksi Laura Huhtasaari presidentiksi http://yhdenvertaisuudesta.blogspot.fi


Seppo Lehto historioitsija Tampereen yliopistoBurmassa on opittu toimimaan matu- ja islaminvaasioita vastaan järkiperäisesti:

------------------------------
Puskasta ampuvat erilaiset suvakkihuorat saakoon sitä kaipaamiensa islamistiterroristien arkea happona naamalleen ymv:aa raajat auki toimintaansa.
https://puskasta-ampujat.blogspot.fi
---------------ABOUT ME

My photo
Turun hovioikeudessa 26-27.5.2009: Tutkikaamme ennenkuin hutkimme toisin kuin valtionsyyttäjä Mika Illman ja lehtineekerit: "Krp tutkii valtiojohtoon kohdistuneita kunnianloukkauksia internetissä Julkaistu 29.9.2006 19:43 Keskusrikospoliisi tutkii valtion ylimpään johtoon kohdistunut kunnianloukkaus-rikoksia internetissä. Epäiltynä on tamperelainen yksityishenkilö Seppo Lehto kertoo Nelosen uutiset. Epäillyt rikosnimikkeet ovat törkeä kunnianloukkaus, kunnianloukkaus ja kiihottaminen kansanryhmää vastaan. Tutkintapyynnön asiassa ovat tehneet valtakunnansyyttäjänvirasto, vähemmistövaltuutetun tsto. Myös presidentti Tarja Halonen on tietoinen krp:n tutkinnasta ja mahdollisesta asianomistaja-asemasta jutussa. Pääministeri Matti Vanhasen (kesk) mielestä jutun selvittäminen on tarpeen, jotta internetin loukkaaville kirjoituksille ja kuville löytyy jokin raja. Pääministeriin krp oli yhteydessä keväällä. Viranomaisten toive oli, että Vanhanen antaisi suostumuksensa nimen käyttöön tutkinnassa. "Tällä on yleisempää merkitystä, ei niinkään henkilööni liittyen. Olen kertonut että olen siihen valmis", Vanhanen sanoi Nelosen uutisille. Helsingin Sanomat"


--------------------------

No comments:

Post a Comment